Vardag & julkänsla!

Vardagen börjar infinna sig igen efter det att Mattes mormor som gick bort häromdagen. Datum för bergravningen är klart & efter lite tänkande har vi nog beslutat oss för att även Ida ska följa med. Det kommer bli en liten minnesstund i ett kapell med endast den närmaste familjen. Då känns det ok att hon följer med, det hade varit annat tror jag om det var en begravning i kyrka, massa gäster & långdraget. Så detta blir nog bra. =)

Har sett klart första delen av Idol nu & det ska bli spännande att se vilka som går vidare till finlaen nästa fredag. Denna fredag var det dax för artisterna att få två låtar var - en att glänsa i samt en utmaning. Förstår bara inte vad juryn tänkte på när dom gav Robin låten It´s my life med Bon Jovi för att glänsa i. Va??? Summan blev att juryn satt & smälde sig själva på fingrarna för att dom gjort ett dåligt val. Nähä? Det säger ni? *hehe* Inte mycket att glänsa, såg mest trist ut, trots att han kan sjunga bra men det är inte mycket mer än så.

Morgondagen bjuder på pepparkaksbak & förhoppningsvis en tur till Liseberg. Det har ju snöat här idag en del men tyvärr smälter det bort på någon dag så det ev. julkänslan man får fösvinner lika fort. =( Så Liseberg är nästan ett tvång för att få fram en härlig julkänsla. =) Man får ju ta till alla metoder för den rätta feelingen när man bor på vätkusten. ;-)

P&K!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0