Sköna söndag!

Så var det då söndag igen. Ska ha en myssöndag men tänkte även försöka få med min kära man på att rensa lite i förrådet. Vill ju veta var alla julsakerna är tills nästa helg. =) Men han tittar mest bara konstigt på mej som om jag vore från en annan planet. Jaja, annars får jag väl göra det själv. :-)

Gårdagens fest va kul men det måste varit nåt fel på maten. Mådde liksom inte så bra i morse, men tack o lov har det gått över nu. Kan väl tillägga att nån framtida bartender är jag inte . Jag dricker hellre drinkarna än gör dom. =) Men jag tror att vi skötte oss bra & ingen gjorde bort sig så vitt jag vet.

Nä, nu är det dax att ta förrådet vid hornen, det är säket gjort på nån timma. Det ska ju egentligen mest bara städas där & det är snart gjort.

Tjing tjing!

Dansa min docka!

Idag var det dax för Idas dansuppvisning med Funky kidz. Kan lova att salen var proppfulla av föräldrar, syskon, far- & morföräldrar samt vänner. Det va så kul att se & särskilt de mindre där Ida var med. Dom är ju inte med på samma sätt som de större barnen. =)
Min dotter passar såklart på att få lite egen tid i strålkastarljuset & gör ett solonummer när de andra barnen följer ledaren längre in på scenen. Hon fick många goa skratt.
Som belöning fick barnen såklart många applåder, men Idas största belöning var att storasyrran var med & tittade på. Vicke är Idas stora idol, det kan jag lova.
Nu har dom tillsammans med pappa, farmor & farfar åkt till Liseberg. Det blir nog en toppenavslutning på en helt underbar dag.

Min avslutning på dagen blir en efterlängtad tjejfest hemma hos Biffen Linda ;-) Det ska bli så jäkla roligt. Just det, jag får inte glömma guitarr hero.
Mer om min kväll kommer kanske imorrn. ;-)

Puss!

Stackars mej...

Tror att mina muskler fått sig en chock denna vecka för jag har fortfarande ont. Inte i hela kroppen såklart men lite så att jag kan få ynka mej lite ;-) Så nu ska jag tycka synd om mej lite men mest ska jag tycka att jag är världbäst på att träna. HAHA!!

Go natt!

Juletider - snåletider

I dagens nätupplaga av Aftonbladet kan man läsa om att Postens anställda inte får något julbord i år pga att Posten inte har råd. Nä, en liten jultallrik under arbetstid ska personalen få alt. ordna en egen i egen regi & "i en anda av sunt förnuft". HA, vilket skämt!!!
Som grädde på moset får VD´n på Posten en nätt månadslön på 900 000!!! Men oroa er inte, VD´n har specialkompetenser som gör att lönen inte sticker ut. Å då undar jag vad dessa kompetenserna är?? För 900 000 i månaden! Lars G Nordström skulle kunna bjuda de anställda på årets julbord & det skulle vara som en fis i rymden för hans plånbok. Att hoppas på ett uttalande ska man väl kanske inte göra, å andra sidan blir det väl bara ordbajs av allt ändå.

Jag hoppas han sover gott om nätterna nu!

Nya muskler, sprit & en tjejfest!

Har varit redig & tränat två dagar i rad denna vecka (efter en urusel föregående vecka då inget blev gjort) & har till min glädje & förtvivlan upptäckt nya muskler. Glädje att jag har dom, förtvivlan att de gör å förbaskat ont. Men ska man börja använda nåt som legat i dvala alldeles för länge, är väl det priset man får betala. Om sanningen ska fram är jag mest glad över att ha träningsvärk, vill ju bara gnälla en liten smula. ;-)

Idag har jag & tjejerna varit & inhandlat förnödenheterna inför lördagens tjejfest. Dricka, lite nya kläder & smink. En tjejfest som ska gå i drinkens tecken då cider, öl & vin är bannlyst. Det ska bli så kul & vi har verkligen sett fram emot festen sen.... ja september tror jag att några tjejer började att räkna ner. ;-)
Detta blir såklart ett ämne att återkomma till under söndagen. Jag vet iaf att jag ska ha en "skämma-bort-mej-eftermiddag" på lördagen då min lilla familj åker till Liseberg med svärisarna. Så ett långt bad är nåt jag kan räkna med. Gött!! =)


"Dricka måste man göra" (Linn menade dock inte vatten.....)

My family!

Mina kärlekar =)

Sorg, men mest lycka! =)

Goa Paula var & hälsade på på jobbet idag med sina små söta bebbar. Hur kan dom vara så små?? Kommer knappt ihåg att Ida varit sådär liten. Som ensamstående nybliven tvillingmamma kan jag inte annat än beundra henne. Hennes positivitet är den samma som innan hon fick de söta två, precis som om livet går på precis som vanligt. Men å andra sidan - saker & ting blir sällan bättre för att man gnäller.
Så idag har jag ängnat en stor del av att gosa med bebbarna - stackars mej. ;-) 
Jag blir ju inte mindre sugen på att skaffa ett till barn när jag får träffa dessa två, men tyvärr blir livet inte alltid som man tänkte sig. Många beställningar kan man göra, men att beställa barn när det passar funkar inte för oss. :-( Blir bara så arg när det finns människor som tycker att det är väl bara att skaffa barn. Det om nåt gör mej ledsen. Men jag orkar inte bråka. Det är iaf min sorg.
Men jag ska verkligen inte gnälla, vi har en fantastisk tjej, radhus & båda har jobb. Det finns så många fler som har det så mycket värre. Är det meningen att jag bara ska få ett barn, så får det vara så.

Nu ska jag iaf snart iväg & träna. Där har jag ju nåt som jag kan göra nåt åt, det tar bara lite tid. Kanske att jag kan vara snygg till nästa sommar? =)

 Tomten vet vad jag önskar mej i julklapp! =)

I den lilla världen!

Ännu en söndag till ända & vardagen börjar göra sig påmind igen.
Helgen har varit väldigt bra, har hunnit med både att slappa & göra nytta.
Idag var jag & Ida på hennes danskurs & "Den stora uppvisningen" är på lördag. Ojoj, när blev hon såhär stor att hon går på kurser själv? Tiden går alldeles för fort ibland. Självklart samlas släkten för att få uppleva detta stora ögonblick, ja tom farmor & farfar åker 40 mil för att få se detta. =)
Det är förmodligen större i de vuxnas ögon än vad det är i min dotters, för hennes vardag rullar på i samma mak som det gjort den senaste tiden. Ja, den senaste månaden mao.
Tänk att få leva ett barns liv igen då bekymren var att inte veta vad man ska leka med.

"A - Ö, å så stavas paket!"

Ännu mer roligheter med YouCam...


Fredag!

Äntligen fredag, denna underbara veckodag.
Kan skriva en mindre uppsats om detta men jag tycker att ordet i sig får tala för sig själv. =)

Ha en skön fredagskväll - det ska jag ha.


I min YouCam......kan man göra en massa roliga saker. =)

Brock i ringklockan! =)

Min bättre halva har ju en ständig otur att dra på sig den ena åkomman efter den andra. Själv retar jag honom & menar att det hör till åldern (han är hela 5 år äldre än mej) men han håller inte med där. Undra varför?? Det senaste är att han fått brock - i naveln!!! Ingen härlig upplevelse vad jag förstår då tarmarna kan klämmas åt ibland & det gör ont. :-( Hur som helst - det var iaf en vårdcentral som konstaterade att det var brock han hade & han fick remiss för att få operera bort det. Veckorna gick & häromdagen fick han då äntligen besked. Något - alltså inget bestämt - sjukhus skulle kontakta honom inom tre månader för en operation & om han hade några frågor var han välkommen att kontakta något av de sjukhus som fanns med i brevet. Eftersom han lider såpass som han gör vill han ju såklart skynda på förloppen så han börjar ringa runt för att se hur lång tid detta ska kunna ta. När han får prata med ett av sjukhusen får han höra at han har en tid redan inbokad nästa dag!!!
-Jaha?? säger han frågande & till svar får han då om han inte fått någon kallelse. Svaret blir såklar nej.
-Ja, det ser jag faktiskt här att det har vi inte skickat någon.
Hur ska man då förvänta sig en patient att infinna sig till en undersökning om man inte skickar en kallelse???
Nåväl, maken infinner sig såklart på sjukhuset för en undersökning. När läkaren kommer in frågar han vilken sida han har ont på???? Som jag skrev längre upp i bloggen är det i naveln. Mao har läkaren inte alls läst journalen. SUCK!! Läkaren trycker på naveln som man ringer på en ringklocka & säger:
-Ja, du har brock. Sköterska kommer in & tar lite mer uppgifter. Efter det går läkaren därifrån, efter mindre än fem minuters undersökning.

Där har vi alltså den svenska sjukvården!! *haha*

Hälften gjort!

Så var äntligen onsdagen gjord & det är så skönt att bara ha två dagar kvar till den härliga helgen är här igen. =) Den ojämna fördelningen är uppenbar - jobba fem dagar & vara ledig i två. ;-) Skämt å sido, jag är  absolut ingen människa som är rädd för att jobba, men ibland skulle jag gärna ta en extra ledig dag.

Var iaf & hämtade Ida hos en kompis förrut. Jag kan nästan inte förstå hur bra vi har det nu sen vi flyttade till radhuset.
Vi har en liten gräsmatta plus att Ida har fått hur mycket komisar som helst. Kan det bli bättre?? =) Tänk att få slippa ljudet av trötta fötter eller fulla grannar i trappuppgången! Aaahh!

Snart är det ju även dax för att julpynta- Japp, jag är en sån som tar fram tomtarna till första advetn & har allt pynt som finns framme från det att det är "lagligt" att julpynta tills det står mej upp i halsen. Det brukar inträffa mellan nyår & trettondagsafton. =) Men allvarligt - julen är lätt den bästa helgen på hela året & jag njuter hela tiden. Tänk bara på julafton - att få mysa med familjen, träffa nära & kära, se barnen öppna julklappar & äta god mat. Julen för mej är mysfaktor på HÖG nivå. Så ni kan själva förstå att jag längtar. =)

Sån är jag! =)

Martin, rätt in i linsen


RSS 2.0