En timma ren tortyr!

Så har man gjort måndagen & fredagen är ett steg närmare i sikte. Varför är det så att måndag & tisdag alltid är de jobbigaste dagarna? Sen är resten av dagarna lekande lätt. Ett av livets märkliga frågor.

Hur som helst - jag har invigt mina nya skor idag. Dom va verkligen toppen. Ett problem bara - allt det andra var verkligen asjobbigt. Så vilken glädje hade jag av mina nya Nikes?? Har ju inte tränat på ett bra tag - vi talar om år - så man blir ju uppmärksam på hur andra männsikor runt omkring en är. När man står där & väntar på att få komma in i salen, kommer ett annat gäng som själva precis tränat klart. Vad ser man? Sura miner??? Ska man inte vara glad att man klarat sig ur en timma av ren tortyr? Nja, jag såg väl kanske inte så väldans glad ut jag heller...
När passet väl börjar är jag så korkad i huvudet att jag kör slut på mej under den första kvarten. Hur dum får man vara?? Så efter ca 30 minuter stod tränaren under dödshot. Eller ja, hon var väl inte min favoritperson under det tillfället.  =)
Nu har jag ju klarat mej ur första passet & jag ska f-n inte ge mej. Jag ska tillbaka imorrn - å hata tränaren lika mycket som idag.

Nu ska jag slockna i soffan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0