Träningen går bra men bloggandet då?

Men va sjutton, jag är ju här nu. Jag har bara haft en svacka men nu är jag med på banan igen. Har hunnit med en date med Martin Stenmarck =) Ja, showen va riktigt bra & jag satt kloss intill scenen så jag hade lätt bästa platsen.

Sen rullar ju träningen på. Blir mer peppad att äta sundare & träna minst två dagar i veckan.

Trots långt uppehåll har jag inte så mycket att skriva, eller så får jag återkomma senare. Har en fyraåring som kräver sin uppmärksamhet oxå.  =)

Tjo å tjim!

Vilodag trots onsdag

Har min vilodag idag. Hade det inte varit för att vi skulle få vårat hus värderat idag hade jag kanske tagit mej en tur idag med. Eller kanske - jag hade gjort det. Igår var jag på ett danspass & jag blev så besviken. Det var såå tråkigt. Tänker inte bortförklara mej på något vis, men det är inte så lätt att hänga med när man hoppar in efter några gånger.
Men... nu vet jag det & kan bara fortsätta att leta efter ett annat pass som är bättre för mej.
Imorgon är det Core som gäller, bra för mage & rygg. Kommer förmodligen hata tränaren för att det är så jobbigt men jag måste ha någon att få ut ilskan på. Eller...?

Värdering gick iaf bra, vi fick ett värde som vi är mycket nöjda med. Ännu mer nöjd kommer våran pesonliga bankbrud att vara. Kan höra henne redan nu hur hon lägger om lån & donar & fixar. Såå kul!! =)
Nu ska jag kika lite extra på bilsajten & inredningssajterna. Å va roligt!! =)

Hej hej!

En timma ren tortyr!

Så har man gjort måndagen & fredagen är ett steg närmare i sikte. Varför är det så att måndag & tisdag alltid är de jobbigaste dagarna? Sen är resten av dagarna lekande lätt. Ett av livets märkliga frågor.

Hur som helst - jag har invigt mina nya skor idag. Dom va verkligen toppen. Ett problem bara - allt det andra var verkligen asjobbigt. Så vilken glädje hade jag av mina nya Nikes?? Har ju inte tränat på ett bra tag - vi talar om år - så man blir ju uppmärksam på hur andra männsikor runt omkring en är. När man står där & väntar på att få komma in i salen, kommer ett annat gäng som själva precis tränat klart. Vad ser man? Sura miner??? Ska man inte vara glad att man klarat sig ur en timma av ren tortyr? Nja, jag såg väl kanske inte så väldans glad ut jag heller...
När passet väl börjar är jag så korkad i huvudet att jag kör slut på mej under den första kvarten. Hur dum får man vara?? Så efter ca 30 minuter stod tränaren under dödshot. Eller ja, hon var väl inte min favoritperson under det tillfället.  =)
Nu har jag ju klarat mej ur första passet & jag ska f-n inte ge mej. Jag ska tillbaka imorrn - å hata tränaren lika mycket som idag.

Nu ska jag slockna i soffan.

En date med Martin...

Helgens viktigaste uppdrag slutfört - träningsskorna är inhandlade. Det betyder mao att nu finns det ingen återvändo - Ljungan skall ta sig i kragen & börja träna. Det låter ju faktiskt som om jag tycker det är pest & pina, men så är det verkligen inte. Det ska bli rikitgt skönt att börja röra på sig.

Tjusiga va?! =)


Några andra som ska röra på sig är några av mina kära vänner, dom har en date med Martin Stenmarck i Göteborg ikväll. Skulle så gärna följt med men min tur är snart här, jag ska se showen i Uppsala om två veckor tillsammans med svärmor & svägerskan. Nu är vi inne på tredje året & vi har lika roligt varje gång. Början såklart dagen med den obligatoriska shoppingrundan på stan. Vad annars??
Så brudar - håll er nu i kragen & låt mej slippa skämmas för er.

Själv blir det en stilla kväll med familjen. Vi ska väl se om Stjärnor på is är något att ha. Eller ska man döma ut det med en gång? Tycker det verkar vara lite väl våghalsigt att snurra runt & göra dödshopp på skridskor, men va sjutton vet jag? Det blir säkert jättebra...


Puss & kram!

En skön höstdag...Lånade mammas kamera & tog en promenad i stan en skön septemberdag.
Tänk så kul allt blir när man har en riktigt bra kamera. =)

Ljungan på hal is??

Det är ju så roligt att läsa andras bloggar, alla andras liv verkar så intressanta & roliga. Så vad kan då jag tillföra bloggvärlden som får er andra att tycka att jag har det där roliga & intressanta livet? Det är väl det jag ska komma på här...? Vet bara inte hur en småbarnsmorsa kan göra det. Men men, har jag inte testat så vet jag inte.
Så vi gör ett försök, detta kan ju ge något. =)

Helgens viktigaste uppdrag blir att köpa ett par träningsskor, nu ska jag få tummen ur röven, ändan ur vagnen & börja träna. Har väl aldrig mått så dåligt i min kropp som jag gör nu. Men att gnälla sig till en snygg magen tror jag inte funkar.
Har en fin bild i mitt huvud att allt ska bli så lätt men mitt onda jag sitter & skrattar. HA, jag vet att jag ska få kämpa för detta & nu om någon gång är jag så peppad att göra det. Så sparka mej i arslet & få mej iväg. Tänker inte lägga ut några bilder än, men sen kanske... =)

Det ska bli så skönt med helg. Att bara få skrota hemma, fixa med sånt man vill & kanske ordna lite i trädgården. Vill inte ha ett skrotupplag på altanen hela vintern & till våren vill jag ju bygga en ny altan & då ska skräpet vara väck. Lätt som en plätt. =)

Så, detta får bli mitt första inlägg, kanske inget man trillade av stolen av men jag blir nog snart varm i kläderna.

Puss & kram!

RSS 2.0